Obavijesti Video Pretražite Navigacija
otišla je na kupanje

Iva (27) nestala je sa zabave, tijelo je pronađeno 60 km dalje: "Tamo je bilo stotinu ljudi, kako nitko nije ništa čuo ni vidio"

Iva Balog
Iva Balog Foto: Facebook/Screenshot
Tijelo Novosađanke Ive Balog (27) pronađeno je u nedjelju popodne na obali Dunava u Starim Banovcima, 60 kilometara nizvodno od mjesta na kojem je nestala u noći s petka na subotu. Što se dogodilo mladoj ženi, i dalje je nepoznanica.

Iva Balog bila je na tulumu u Novom Sadu, a posljednji put viđena je na plaži Oficirac u Petrovaradinu, gdje se održavala zabava, u noći između petka i subote oko 4 sata ujutro. Navodno je otišla na kupanje s prijateljicom na Dunavu.

Ivina sestra Martina izjavila je za Blic da je to bila prva informacija koju su dobili o nestaloj Ivi. Potom je dobila informaciju da ju je prijateljica ostavila na trenutak i otad se Ivi izgubio trag.

Navodno su je vidjela četiri mladića kako pliva i kako je izašla iz rijeke. Razgovarali su s njom i ona se uputila k mjestu gdje se održavao tulum. Opisali su je do detalja, ispričala je Ivina sestra.

U medijima i po društvenim mrežama, što je i obitelj potvrdila, pojavila se informacija kako je Iva posljednji put viđena u razgovoru s jednim mladićem, strancem.

Pročitajte i ovo Hallstatt Sve ima svoje granice Turisti navalili na prekrasno mjestašce, mještanima je svega dosta: Traže ograničenja i zabrane

Pročitajte i ovo Energenti, ilustracija - 2 Doznaje Dnevnik Nove TV Bliži se kraj Vladinim mjerama, hoće li doći do rasta cijena? "Stvarno ne znam tko je tu lud"

"Dobili smo informaciju da ju je vidio taj mladić koji je stranac, vjerojatno Amerikanac, te smo i njega tražili kako bismo dobili neku informaciju, ali bez uspjeha", rekla je Ivina sestra.

Ivina obitelj tijekom potrage nije isključivala mogućnost da se utopila, ali im je bilo čudno da nitko nije ništa vidio.

"Koliko smo čuli, na toj zabavi bilo je nekoliko stotina ljudi. Jednostavno je nevjerojatno da nitko ne bi vidio ni čuo da se netko utapa. Nije mogla tek tako nestati", rekla je Ivina sestra.

Još nije objavljeno tko je i pod kojim okolnostima pronašao tijelo mlade žene, a obdukcija bi trebala utvrditi točan uzrok smrti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene