Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u koordinaciji s USKOK-om

Nova akcija PNUSKOK-a: Uhićene dvije osobe, neslužbeno se doznalo tko je meta istražitelja

Ilustracija
Ilustracija Foto: DNEVNIK.hr
U Istarskoj županiji uhićene su dvije osobe zbog kaznenog djela protiv službene dužnosti, izvijestio je USKOK.

Uhićenja i hitne dokazne radnje provodi PNUSKOK u koordinaciji s USKOK-om, stoji u kratkom priopćenju USKOK-a.

U Istarskoj županiji uhićene su dvije su za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela protiv službene dužnosti

Pročitajte i ovo Vulkan Ruang erumpirao evakuacija stanovnika VIDEO Strašni prizori na otoku, proglašena najveća razina uzbune

Pročitajte i ovo Saharski pijesak stigao do Hrvatske Objavljene satelitske snimke Saharski pijesak stigao u Hrvatsku: "Atmosfera u dijelovima zemlje bit će zamućena"

USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju, o čemu će pravodobno obavijestiti javnost, stoji u priopćenju.

U akciji Uskoka i policije u utorak ujutro u Istri uhićeni su, prema neslužbenim informacijama, zamjenik županijskog državnog odvjetnika Željko Perčinlić i bivši gradski pročelnik u Puli Nebojša Nikolić koji mu je navodno stornirao kaznu za parkiranje.

Uskok je ne otkrivajući identitete objavio da je s policijom u utorak ujutro krenuo u uhićenja i tzv. hitne dokazne radnje poput pretresa i prikupljanja dokumentacije na istarskom području.

Podsjećamo, zamjenik Županijskog državnog odvjetnika Željko Perčinlić pokušao je izbjeći plaćanje kazne za parkiranje od 15 eura, pa je zavšio pod istragom USKOK-a.

Pročelnik Upravnog odjela za lokalnu i mjesnu samoupravu Nebojša Nikolić županijskom tužitelju Željku Perčinliću oprostio je kaznu za nepropisno parkiranje od 15 eura, koja je zbog nedostavljanja podataka narasla na oko 700 eura.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene