Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Srbiji

"Pola kose joj fali, oči su joj zatvorene. Tukao ju je sjekirom...": Zatočio ženu i danima je mučio, njezina majka otkrila kakvu torturu je prošla

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
A. M. (36) iz Srbije vodila se kao nestala jer njezina obitelj mjesec dana nije znala gdje je. Prije tjedan dana vratila se kući i otkrila kakvu stravu je proživjela.

U kući u Bariču kod Obrenovca zatočio ju je partner N. G. i mučio je danima prije nego je uspjela pobjeći i vratiti se kući. Trenutno je u bolnici gdje se oporavlja od teških ozljeda.

"U srijedu 30. kolovoza je došla kući. Ja ne znam ni kako je uspjela sva tako ranjena. Pola kose joj fali, oči su joj zatvorene. Tukao ju je sjekirom, držao je sjekiru u spavaćoj sobi. Tukao ju je i pendrekom sa metalnom kuglom. Šta je moje dijete prošlo, kako će ona da živi nakon ovoga", pita se shrvana majka Anđelka koje sve ispričala Blicu.

Obitelj je njezin nestanak prijavila 24. srpnja nakon što se danima nije javljala. Njezina majka je preko kontakata uspjela doznati gdje joj se kći nalazi i zamoliti je da ode na policiju prijaviti da je dobro, A. M. je to i učinila 24. kolovoza, a majka Anđelka smatra da je N. G. tada bio s njom i prijetio joj, a horor je uslijedio nakon toga.

Pročitajte i ovo Niz prometnih nesreća - 1 Nesreća u Zagorju Automobil udario djevojčicu na zebri, prebačena u Klaićevu bolnicu: "Ima tešku tjelesnu ozljedu s prijelomom"

"Sve vrijeme sam imala neku užasnu intuiciju. U petak je primljena u bolnicu, morali su joj izvaditi slezenu, pukao joj je bunjić. Dobro da oči nije izgubila kakve ozljede ima. Odmah su je primili u šok-sobu, doktor mi je rekao da je došla kasnije da ne zna bi li preživjela", ispričala majka zlostavljane žene.

Kaže kako je N. G. njezinu kćer zatočio u kući u kojoj je cijelo vrijeme s njima bila njegova majka.

A. M. je uspjela pobjeći dok je zlostavljač spavao.

Pročitajte i ovo Marko Primorac Detalji porezne reforme Ministar danas malo drukčije odgovorio na pitanje hoće li oporezivati banke

N. G. je završio u pritvoru i na teret mu se stavlja protupravno oduzimanje slobode i teška tjelesna ozljeda opasna po život. On je krivnju negirao, a Blic još dodaje kako je već bio osuđivan zbog djela povezanih s krađama i nasiljem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene