Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Zagorju

Automobil udario djevojčicu na zebri, prebačena u Klaićevu bolnicu: "Ima tešku tjelesnu ozljedu s prijelomom"

Aktualno Galerija Niz prometnih nesreća - 1 Niz prometnih nesreća - 1 Foto: DNEVNIK.hr Niz prometnih nesreća - 2 Niz prometnih nesreća - 2 Foto: DNEVNIK.hr Niz prometnih nesreća - 3 Niz prometnih nesreća - 3 Foto: DNEVNIK.hr Niz prometnih nesreća - 4 Niz prometnih nesreća - 4 Foto: DNEVNIK.hr +1 Niz prometnih nesreća - 5 Galerija 1/6 >>
U prometnoj nesreći u Gornjoj Stubici automobil je naletio na dijete na pješačkom prijelazu. Dijete je u Klaićevoj bolnici na liječenju s teškim ozljedama.

Automobil je udario dijete na pješačkom prijelazu u Gornjoj Stubici. Završilo je s teškim ozljedama na liječenju u Klaićevoj bolnici.

"Djevojčica je kod nas došla nakon što je zbrinuta u bolnici u Zaboku. Tamo su napravili osnovnu dijagnostiku i zbrinuli osnovne rane. Nama je došla u stabilnom stanju, međutim riječ je o teškoj tjelesnoj povredi s koštanim prijelomom tako da je na nama bilo da priču završimo do kraja", rekao je predstojnik klinike za kirurgiju Stjepan Višnjić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Francuskoj Tinejdžer (16) bježao na motoru i poginuo nakon sudara s policijom: Vlada poziva na smirenost

"Djevojčica je potpuno stabilna i van životne opasnosti", zaključio je Višnjić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene