Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Marketinški trik?

Seksistička reklamna kampanja za pivo: "Svi tvoji prijatelji su je već imali"

Ilustracija (Foto: Instagram)
Ilustracija (Foto: Instagram) Foto: Instagram
Južnoafrički proizvođač pive našao se na meti kritičara zbog marketinsške kampanje svog craft piva. Tvrtka se, zbog svega, ispričala.

Tvrtka Vale Bru koristi se sloganima poput: "prljava brineta", "laka plavuša" i "zrela cvenokosa". 

Pročitajte i ovo Gaza Nakon opružbi JAR-a Izrael će izaći pred Međunarodni sud pravde: "Hamas snosi puno odgovornost koji vodi ispod bolnica, škola..." Ilustracija Stvara se novo neprijateljstvo? Južnoafrička Republika optužila Izrael za genocid, on uzvratio: "Vi surađujete s terorističkom skupinom"

Primjerice, uz "laku plavušu" natpis je dalje glasio - "Svi tvoji prijatelji su je već imali". I nije tu kraj, na društvenim mrežama je stajao i opis "kada se riječ vlažna koristi kao opis, onda vam je sve jasno" kako prenosi BBC. 

Očekivano, podigla se bura u javnosti i tvrtka je obećala da će ukloniti sporna imena. Tvrtka sa sjedištem u Johannesburgu oglasila se i objavila ispriku na jednoj društvenoj mreži. "Naš pokušaj da i vama i nama bude neugodno je uspio, ali nismo vas htjeli omalovažavati niti degradirati" poručili su.

No, ni to nije smirilo strasti pa se tvrtka oglasila s još jednim priopćenjem: "prihvaćamo punu odgovornost za svoje postupke i planiramo popraviti stvari".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene