Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pokušava se spriječiti širenje

VIDEO Katastrofa na rijeci: Potonula tegljanica, desetak tisuća litara dizela izlilo se u vodu

U američkoj državi Alabami u nedjelju je potonula tegljanica na rijeci Tennesee koja je prevozila dizel. U rijeci su završile tisuće litara tog goriva.

Nesreća se dogodila blizu plaže u McFarland Parku i ljudi su odmah upozoreni za izađu iz vode i ne približavaju se do daljnjega.

U vodi je završilo između 3000 i 5000 galona dizela, što je u litrama između 11.000 i 18.000.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Vruće ljeto Oporba na zadatku: Ide poziv Pantovčaku. Što će sada učiniti Milanović?

Rijeka je zagađena i površinom pluta sloj goriva, a područje same katastrofe ograđeno je posebnim branama kako bi se pokušalo spriječiti širenje zagađenja, javio je CNN.

Uzrok nesreće još nije poznat, a u trenutku kad je brod potonuo, na njemu nije bilo ljudi.

Aktualno Osobi s invaliditetom ne dopuštaju da useli u kuću zbog priključka za vodu: "Ja možda izgledam smireno, ali u meni sve kuha" Zvonimir Ratajec u novom domu, ilustracija - 6 Zvonimir Ratajec u novom domu, ilustracija - 6 Foto: DNEVNIK.hr Zvonimir Ratajec u novom domu, ilustracija - 3 Zvonimir Ratajec u novom domu, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Zvonimir Ratajec u novom domu, ilustracija - 4 Zvonimir Ratajec u novom domu, ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr Zvonimir Ratajec u novom domu, ilustracija - 5 Zvonimir Ratajec u novom domu, ilustracija - 5 Foto: DNEVNIK.hr Zvonimir Ratajec u novom domu, ilustracija - 2 Zvonimir Ratajec u novom domu, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Zvonimir Ratajec u novom domu, ilustracija - 1 Hrvatska Osobi s invaliditetom ne dopuštaju da useli u kuću zbog priključka za vodu: "Ja možda izgledam smireno, ali u meni sve kuha" 1/6 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene