Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zdrobio mu glavu

Pokušao otvoriti ladicu: Televizor ubio jednogodišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
30 kilograma težak televizor skliznuo je na dječačića i zdrobio mu glavu.

Dječak, star 21 mjesec, iz Shivelya u SAD-u, umro je jer je na njega pao televizor. Rita Taylor iz mrtvozorničkog ureda kaže da je ' Tamren Holt Junior umro od ozljeda glave'. Vjeruje se da je dijete pokušalo otvoriti ladicu komode na kojoj se nalazio 27 inčni televizor, prenosi američki Wave3. Komoda se nagnula i televizor je skliznuo na dijete, kojem je zdrobio glavu.

Pročitajte i ovo PR Samsung The Frame televizor Neka vaš dom postane pravi digitalni muzej poznatih remek-djela! Slika nije dostupna Muškarac priveden Danas sam bacio televizor kroz prozor... Obiteljska svađa umalo završila tragedijom

Televizor je bio stariji model, a težio je i do 30 kilograma. Tamrena nažalost liječnici nisu mogli spasiti u dječjoj bolnici Kosair. Roditelji su bili u kući, ali ne i u istoj sobi kao dječačić. Policija ne misli dizati prijavu protiv roditelja jer je ovo bio tragičan slučaj.

Ovakve nesreće su događaju češće nego to ljudi misle. Između 2000. i 2006. godine je više od 130 djece mlađe od pet godina umrlo, a tisuće su ozlijeđene, u ozljedama uzrokovanim padom televizora, namještaja ili drugih aparata, pokazali su podaci Komisije za zaštitu korisnika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene