Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga u tijeku

Drama u Srbiji: Mistična crna pantera je ponovno viđena? "Na teren smo uputili lovočuvare"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Crna pantera za kojom se traga više od mjesec dana, navodno je u subotu ponovno viđena kod Feketića. Radi se na utvrđivanju autentičnosti, a na teren su upućeni lovočuvari.

Kod Feketića, u Srbiji, navodno je opet viđena crna pantera o kojoj se priča u Srbiji, ali i Hrvatskoj.

Prema riječima čovjeka koji je životinju vidio - stajala je mirno, a čim je izvadio telefon, pobjegla je. Na snimci se vidi crna pantera koja velikom brzinom trči kroz njivu, piše Telegraf.rs. Snimku možete pogledati OVDJE.

U razgovoru za Blic.rs., Nemanja Ivanović, pomoćnik pokrajinskog tajnika iz sektora za inspekcijske poslove je kazao da su obaviješteni.

"Imamo i video. Trenutno se radi na utvrđivanju autentičnosti, a na teren smo uputili lovočuvare. Prilikom pretrage koristit će se dalekozor i termovizijski optički uređaj", rekao je Ivanović.

Pročitajte i ovo Ilustracija ŠALJIVE REAKCIJE I dalje traje drama u susjedstvu zbog crne pantere, izdali upozorenje: "Izbjegavajte šumu". Na društvenim mrežama pljušte reakcije

Sredinom listopada je srpska šumska služba upozorila građane da je u šumskom predjelu u Vojvodini viđena slobodna crna pantera. Od tada se za njom traga.

U hvatanju i lociranju crne pantere trenutno su uključene sve nadležne službe, kao i stručna služba iz Zoološkog vrta Palić.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene