Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŠALJIVE REAKCIJE

I dalje traje drama u susjedstvu zbog crne pantere, izdali upozorenje: "Izbjegavajte šumu". Na društvenim mrežama pljušte reakcije

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon što se prije nekoliko dana na nadomak hrvatske granice pojavila životinja za koju se pretpostavlja da je crna pantera, na društvenim su mrežama počele pljuštati šaljive reakcije. U subotu je Općina Apatin priopćila da je crna pantera danas uočena u neposrednoj blizini Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banje Junaković.

Životinja, za koju očevici tvrde da je crna pantera, navodno se kreće na području vojvođanske općine Apatin.

U subotu je Općina Apatin priopćila da je crna pantera danas uočena u neposrednoj blizini Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banje Junaković.

S tim u vezi je lokalna šumska služba izdala priopćenje mještanima u kojem se upozorava na moguću prisutnost te životinje.

"Obavještavamo građane da je crna pantera, koja je nedavno viđena u dvorištima sela Sonte, danas uočena u blizini Banje Junaković. Mole se građani da se ne kreću u tom smjeru jer se radi o vrlo opasnoj i nepredvidivoj divljoj životinji", priopćili su. 

Taj je događaj mnogim korisnicima društvenih mreža, pogotovo onima iz susjedne nam Srbije, bio okidač da cijeli taj događaj okrenu na šalu.

Jedan od korisnika Twittera napisao je na svom profilu da ovo kod Apatina nije crna pantera koja je pobjegla iz nekog zoološkog vrta već srpski ekonomski tigar u crnini jer je Srbija, kaže, bankrotirala.

Drugi je napisao: "Nama je problem crna pantera u Apatinu, a majmuna koliko hoćeš, i to se infiltrirali među narod.

Treći je korisnik, pak, napisao: "Znam što trebam napraviti kada mi crna mačka prijeđe preko puta, ali što trebam uraditi ako mi crna pantera prepriječi put?"

problem crni panter u Apatinu a majmuna koliko 'oćeš, i to se infiltrirali medj' narod.

Kako prenosi N1.rs, danas je Općina Apatin priopćila da je crna pantera danas uočena u neposrednoj blizini Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banje Junaković.

Pročitajte i ovo Crna pantera u Vojvodini - 4 NISU LOVAČKE PRIČE Nakon sage o zvijeri viđenoj na hrvatskoj granici, oglasio se i zagrebački zoološki vrt: "Crna pantera uopće ne postoji"

Pročitajte i ovo Crna pantera u Vojvodini U nevjerici Poljoprivrednik iz Vojvodine opisao susret s panterom: "Nije bježala, nije se osvrtala, išla je gracioznim hodom"

"Mole se građani da ne idu do daljnjeg u tom pravcu, kao i u pravcu prigrevačke šume, jer se radi o veoma opasnoj i nepredvidivoj divljoj životinji", dodaje se.

U hvatanju i lociranju crne pantere trenutno su uključene sve nadležne službe, kao i stručna služba iz Zoološkog vrta Palić, kažu iz općine.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene