Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POJAVILA SE SNIMKA

VIDEO Misteriozna sjena mogla bi kriti tajnu nestanka tinejdžera koji je skočio s kruzera u more

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Mladić Cameron Robbins (18) s prijateljima je slavio završetak srednje škole na brodu na Bahamima kad je, navodno, prihvatio izazov za TikTok i skočio u more. Nikome nije bilo jasno zašto je otplivao u suprotnom smjeru od pojasa za spašavanje koji su mu dobacili, dok se nije pojavila nova snimka.

Na usporenoj snimci koja se pojavila na društvenim mrežama vidi se kako 18-godišnji Cameron Robbins pliva dalje od misteriozne sjene koja ga prati. Netom poslije toga nestaje u tamnoj vodi, a njegova sudbina ostaje nepoznata.

Korisnici Twittera pretpostavljaju da ga je napao morski pas i tvrde da se na snimci jasno vidi peraja jer su vode Bahama inače pune agresivnih vrsta morskih pasa, što je potvrdio i Raymond King iz Kraljevskih obrambenih snaga Bahama (RBDF) rekavši da je to područje puno tih predatora, piše Daily Mail.

 

 

Svjedoci su ispričali da je mladić oko 23:30, bez prsluka za spašavanje i odjeven samo u kupaće hlače, skočio u more s broda Blackbeard‘s Revenge dok su ostali to snimali.

Pročitajte i ovo Ilustracija Hoće li je razveseliti? Posljednja želja teško bolesne 17-godišnjakinje, čeka se odgovor popularnog pjevača: "Nikada me nisu poljubili – želim da ti budeš prvi"

Sve se odigralo u srijedu navečer prošlog tjedna blizu nenaseljenog otoka Athola, a opsežna potraga američke obalne straže za njim prekinuta je u petak.

Robbins je bio perspektivni igrač bejzbola iz Louisiane.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene