Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije bio izbirljiv

VIDEO Medvjed upao na piknik! Snimka je skupila 15 milijuna pregleda

Medvjed na pikniku
Medvjed na pikniku Foto: TikTok/Screenshot
Nepozvani krzneni gost upao je u meksički park u kojem je jedna obitelj slavila rođendan. Medvjed je skočio na stol i pojeo gotovo svu hranu, a obitelj mu nije bila zanimljiva.

Snimka medvjeda koji je upao na obiteljski piknik u parku prirode Chipinque u meksičkom Nuevo Leónu postala je viralna na društvenim mrežama. 

Ušetao je u park, skočio na stol i poslužio se. Nije bio izbirljiv pa je probao svaki obrok.

Dok je on objedovao, obitelj se ukipila. Majka Silvia Macías prekrila je lice svome sinu ne bi li ga spasila od eventualnih napada, ali medvjeda nisu zanimali oni, već hrana.

 

@angelachaapa Cuando vas a echarte un taco a Chipinque 😥 #oso #viral #mty #fyp #monterrey ♬ sonido original - Ángela Chapa

 

Majka je kasnije ispričala za AP da je njihova večera zapravo bila proslava 15. rođendana sina koji ima Downov sindrom.

Pročitajte i ovo Ilustracija slučaj šokirao zemlju Stravičan zločin u susjedstvu! Devetorica silovala djevojčice od 10 i 12 godina, jedan sve snimao: "Bili su sigurni da neće biti prijavljeni"

"Najgore je bilo to što se Santiago mogao uplašiti. Jako se boji životinja. I mačke i psa, svaka životinja ga jako plaši", rekla je.

"Prekrila sam mu oči jer nisam htjela da ga vidi i zavrišti ili potrči. Bilo me strah da će uplašiti medvjeda", dodala je.

Medvjedi nisu rijetkost u tom parku, pa je tako s prijateljicom Angelom Chapa, koja je i video snimila, unaprijed smislila što će napraviti ako dođe nepozvani gost.

"Igrat ćemo igru u kojoj ćemo pokriti Santiagove oči, a mi ćemo se ukipiti", rekla je. Upravo su to i napravili.

Pročitajte i ovo Ilustracija Javno zdravstvo Ovu rijetku bolest u Hrvatskoj ima 27 ljudi, ali važno ju je rano prepoznati: Ovo su simptomi

Santiago je kasnije priznao da se jako bojao, ali na kraju se sve dobro završilo. Angela je jedan tanjur s hranom odbacila malo dalje, a medvjed je za njim potrčao. S vremenom je otišao, a Santiago je dobio svježu hranu.

Medvjed je samo na mreži TikTok skupio 15 milijuna pregleda, a ta je snimka podijeljena i na druge mreže.

Park je na svojoj službenoj stranici objavio da je povećan broj crnih medvjeda u gradskom području Monterreyja. Objavili su i listu preporuka, odnosno što napraviti ako netko naiđe na životinju. Jedna od njih je i da "posjetitelji nikad ne smiju pokušavati fotografirati medvjeda izbliza", piše BBC.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene