Obavijesti Video Pretražite Navigacija
slučaj šokirao zemlju

Stravičan zločin u susjedstvu! Devetorica silovala djevojčice od 10 i 12 godina, jedan sve snimao: "Bili su sigurni da neće biti prijavljeni"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Devetorica mladića grupno je silovala djevojčice od 10 i 12 godina. Jedan od njih taj grozan čin je i snimao te prenosio uživo.

Strašan slučaj koji se dogodio u gradu Caivano u blizini Napulja u srpnju potresao je susjednu Italiju.

U utorak su uhićena devetorica mladića zbog grupnog silovanja rođakinja u starosti od 10 i 12 godina, a jedan od njih snimao je jedno od silovanja i sve to prenosio uživo, kazao je napuljski sudac u uhidbenom nalogu, piše ANSA.

Pročitajte i ovo Ilustracija vremenska prognoza DHMZ izdao upozorenja: Upaljeni meteoalarmi za veći dio zemlje, jedna regija u crvenom

Sedmero maloljetnika i dvoje odraslih tinejdžera uhićeno je ili podvrgnuto drugim mjerama predostrožnosti u slučaju koji je šokirao zemlju i doveo do Vladina posjeta i puknuća kriminala u napuljskoj zabiti. Caivano je grad koji je poznat i po mafijaškoj organizaciji Camorra.

Pročitajte i ovo Ilustracija Javno zdravstvo Ovu rijetku bolest u Hrvatskoj ima 27 ljudi, ali važno ju je rano prepoznati: Ovo su simptomi

Sudac za prethodnu istragu Umberto Lucarelli rekao je da su osumnjičeni "brutalno iskorištavali slabost i nježnost godina svojih žrtava."

"Bili su sigurni da neće biti prijavljeni zbog srama i prijetnje da će proširiti fotografije napada", dodao je.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene