Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije prvi takav napad

Lav raskomadao radnika (30): Otkidao mu je dio po dio tijela, njegovu odjeću pronašli su idući dan

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Lav je rastrgao i pojeo zaposlenika rezervata za divlje životinje u Južnoafričkoj Republici nakon što se radnik nepromišljeno šetao rezervatom u nedjelju u noći.

Radnika rezervata za divlje životinje u Južnoafričkoj Republici nasmrt je rastrgao lav dok je u nedjelju u noć šetao rezervatom. Njegove ostatke sljedeće jutro pronašao je drugi zaposlenik.

Za vrijeme šetnje na zaposlenika rezervata Johannesa Matshea (30) nasrnuo je lav te mu je otkidao ud po ud.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bio i Medvedev VIDEO Rusi imaju izložbu zaplijenjenog zapadnog oružja, tamo je osvanuo i kostur

Na snimkama koje Daily Maily zbog uznemirujućeg sadržaja nije želio objaviti navodno se vidi otkinuto meso s Matsheove lubanje, dok je dio noge u čizmi ležao u travi.

Glasnogovornik rezervata Hartogh Streicher izrazio je sućut obitelji preminulog te je rekao da je lutanje rezervatom nakon zalaska sunca strogo zabranjeno.

"Lavovi su noćne životinje, vođeni svojim prirodnim instinktom i obrascima lova, te mogu osobu doživljavati kao normalnu vrstu plijena", istaknuo je.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Moslavini Tragedija na radnom mjestu: Viličarom prikliještio ženu na tlu, preminula je od ozljeda

"Što se tiče upravljanja lavovima odgovornim za ovo ubojstvo, nije donesena odluka jesu li postali neprirodno opasni, ali rezervat prima stručne savjete kako bi donio najodgovorniju moguću odluku za sve uključene strane", dodao je Streicher.

Nije prvi takav napad

Zanimljiv je podatak da ovo nije prvi ovakav napad, 2018. godine lav je također usmrtio 22-godišnju ženu u sličnim okolnostima. Stradala žena bila je u pratnji prijateljice koja je išla na razgovor k upravitelju rezervata kad je na nju nasrnuo lav. 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene