Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NASCAR utrke

Donald Trump s Melanijom sjeo u svoju "Zvijer" i provozao se poznatom trkaćom stazom. A onda je utrka otkazana

Limuzina za vrijeme utrke
Limuzina za vrijeme utrke DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Donald Trump (Foto: AFP) Donald Trump (Foto: AFP) Foto: Afp Limuzina za vrijeme utrke Limuzina za vrijeme utrke Foto: DNEVNIK.hr Donald i Melanija Trump Donald i Melanija Trump Foto: DNEVNIK.hr Trump i Melanija u limuzini Trump i Melanija u limuzini Foto: DNEVNIK.hr +1 Limuzina kreće u utrku Galerija 1/6 >>
Donald Trump u svojoj limuzini predvodio je natjecatelje u krugu zagrijavanja trkalištem Daytone 500.

Američki predsjednik Donald Trump na Floridi se provozao trkalištem Daytone 500 - najprestižnije utrke u NASCAR-ovu kalendaru.

Pročitajte i ovo Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864.

U društvu supruge Melanije, Trump je u svojoj limuzini - poznatoj pod nadimkom ''Zvijer'' predvodio natjecatelje u takozvanom krugu zagrijavanja. Utrka je zbog kiše na kraju otkazana. Na Daytonu su dolazili i Trumpovi prethodnici: Reagan, Bush stariji i Bush mlađi. Razlog je jednostavan - popularna utrka održava se u velikoj saveznoj državi koja nije a priori republikanska ni demokratska.

"Deseci tisuća domoljuba došli su danas ovdje zbog brzih automobila i moto utrke svjetske klase, ali ljubitelji NASCAR-a nikad ne zaboravljaju da bez obzira na to tko pobijedi, ono što je bitno su Bog, obitelj i domovina", poručio je Trump.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene