Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uspjeli pobjeći

Domaći bloger prikupio novac i spasio obitelj iz Afganistana: "U Australiji smo, na sigurnom, sretni smo. Kristijan je heroj"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj iz Afganistana kojoj je hrvatski travel bloger pomagao da pobjegne iz zemlje koju su preuzeli talibani sretno je stigla u Australiju.

Kristijan Iličić koji putuje po svijetu i piše blog o putovanjima nedavno je na Instagramu objavio dirljivu priču o obitelji iz Afganistana i pozvao pratitelje da pomognu kako mogu, a sada je objavio video u kojem se spomenuta obitelj zahvaljuje svima jer su stigli na sigurno u Melbourne.

Pročitajte i ovo Donald Trump Mir u Europi Otkriven Trumpov tajni plan za završetak rata u Ukrajini? "To bi značilo konačni kolaps svjetskog poretka" Tatyana Gulyaeva i Selah Khateeb TREBAJU VAŠU POMOĆ Peteročlanoj obitelji vatra progutala dom: "Djeca su gola i bosa izašla van. U zadnji tren smo izvukli živu glavu"

Obitelj iz Afganistana s dvoje male djece trenutno se nalazi u hotelu u 14-dnevnoj karanteni, a u videu koji je Iličić objavio na svom profilu zahvaljuju svima koji su pomogli i poručuju da su dobro i na sigurnom. Otac obitelji izrazio je nadu da će se uskoro vidjeti s blogerom, a svima koji su pomogli zahvalio na ljudskosti.

"U Australiji smo, na sigurnom, sretni smo", rekao je otac u videu i dodao kako je Kristijan junak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene