Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TREBAJU VAŠU POMOĆ

Peteročlanoj obitelji vatra progutala dom: "Djeca su gola i bosa izašla van. U zadnji tren smo izvukli živu glavu"

Aktualno Galerija Tatyana Gulyaeva i Selah Khateeb Tatyana Gulyaeva i Selah Khateeb Foto: DNEVNIK.hr Požar u Prašćevcu - 3 Požar u Prašćevcu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Požar u Prašćevcu - 2 Požar u Prašćevcu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Požar u Prašćevcu - 1 Galerija 1/4 >>
Peteročalnu obitelj koja je ostala bez doma posjetio je reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić. Par iz Jordana odlučio se doseliti u Prašćevac, ali nažalost, sada ih je dostigla tužna sudbina. Za Dnevnik Nove TV ispričali su što se dogodilo.

U selu Prašćevac nadomak Vrbovca umalo tragedija. U manje od sat vremena peteročlana obitelj ostala je bez doma, koji je progutala vatrena stihija. Na teren je izašao velik broj vatrogasaca, no kako je požar bio u razbuktanoj fazi, gotovo cijelo imanje postalo je veliko zgarište.

"Nakon požara ne postoji niti jedan funkcionalni dio kuće u kojem bi mogli živjeti niti raditi. Ostali smo bez kuće u manje od sat vremena. Djeca su gola i bosa izašla van. U zadnji tren smo izvukli živu glavu", rekao je Selah Khateeb.

Najpotrebnije im je da obnove kuću i dobiju krov nad glavom. "Nemamo ništa. Trenutno živimo kod sina. On nas je prihvatio dok ne nađemo svoj smještaj", dodao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna vatra se proširila Muškarac smrtno stradao u požaru: Uzrok je bila cigareta?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU U Splitu nakon požara u stanu pronađena mrtva muška osoba

Njegova supruga Tatyana Gulyaeva objasnila je da bi se htjeli što prije vratiti u kuću i nastaviti živjeti kao dosad. 

U ostatku tjedna ne najavljuje se baš lijepo vrijeme. "Udružimo se zajedno i pomozimo ovoj obitelji da što prije renovira svoju kuću", rekao je Mikić.

Obitelji možete pomoći i donacijama na tekući račun Saleha Khateeba: HR2124020063205896307. SWIFT/BIC: ESBCHR22, Erste&Steiermärkische bank d.d.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene