Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u SAD-u

UZNEMIRUJUĆE Dječak (3) se bori za život, brutalno ga prebio 12-godišnjak koji ga je čuvao: "Tukao ga je remenom, glavom mu udarao o zid"

Pretučeni dječak koji se bori za život
Pretučeni dječak koji se bori za život Foto: Online peticija MoveOn
Nakon što ga je pretukao 12-godišnjak koji ima problemima s bijesom, trogodišnjak iz SAD-a bori se za život te je priključen na aparate za održavanje na životu.

Trogodišnji dječak iz Indiane bori se za život nakon što ga je napao 12-godišnjak koji ga je čuvao.

Kako navodi obitelj, 12-godišnjak ima probleme s bijesom te je trogodišnjaka tukao i bacio u zid.

Zbog strašnog premlaćivanja 29. studenog, dječak je trenutno pod sedativima i na aparatima za održavanje na životu.

Dječakova majka Michelle Lane istaknula je da je 12-godišnjak inače posinak njezina bivšeg supruga te da se brinuo za trogodišnjaka i njegova petogodišnjeg brata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oduzeta joj licenca Liječnica opće prakse pacijentima u kartone upisivala - narkotike! Kolege u šoku: "Mnogi su krali te lijekove, ali ovoliko..."

Ime 12-godišnjaka nije objavljeno, ali je optužen za teške tjelesne napade i posjedovanje oružja. 

Candy King, baka pretučenog dječaka, poručila je da je njezin unuk prije napada bio sretan i pun života, piše New York Post

"Stalno je u pokretu, on voli sve, uljepšat će ti dan", rekla je i dodala da je dječak u jednom trenutku zaplakao nakon čega ga je 12-godišnjak zbog svojih problema s bijesom odlučio pretući.

"Nije mogao izdržati pa ga je pretukao remenom i bacio prema krevetu, a glavom je udario u okvir kreveta na kat", ispričala je baka.

Nakon toga, 12-godišnjak je dječakovom glavom udarao o zid.

Pročitajte i ovo Ilustracija, izraelski vojnici Građani podržavaju ofenzivu Rat će ipak trajati duže nego što se mislilo? "Bit će potrebno vrijeme... ali ćemo pobijediti!"

"Morali su ga staviti na aparate za održavanje na životu i uklonjen mu je dio lubanje zbog intenziteta ozljeda", rekla je njegova majka koja je i pokrenula internetsku peticiju.

"Dječak od 12 godina rekao je svom biološkom ocu da je moj sin bio iritantan dok je plakao pa ga je udario remenom, udario mu glavom o okvir kreveta na kat i bacio ga u zid", napisala je i poručila da je pred trogodišnjakom dug put oporavka.

"Nije zajamčeno kakva će biti njegova kvaliteta života, ali molimo se i nadamo najboljem", napisala je njegova majka.

A da stvari budu još gore, dječak se također zarazio koronavirusom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene