Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Intervenirala policija

Otac pretukao silovatelja svoje kćeri: Djevojka jedva pobjegla, ganjao ju po ulici s nožem

Ilustracija (Foto: Getty images)
Ilustracija (Foto: Getty images) Foto: Getty Images
Muškarac je u Munchenu drvenom palicom pretukao navodnog silovatelja svoje 19-godišnje kćeri. Optužen je za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, dok je policija privela osumnjičenika za silovanje.

19-godišnja djevojka nekoliko tjedan ranije upoznala je 37-godišnjeg muškarca, a kobne su noći prespavali u stanu gdje ju je on, prema optužbama, pretukao i silovao.

Sljedeće jutro djevojka je pobjegla iz stana, a muškarac je krenuo za njom te joj je na ulici prijetio nožem. Nesretna je djevojka nazvala oca koji je živio u blizini, a on je odmah dojurio automobilom te je usput obavijestio i policiju.

Pročitajte i ovo Obitelj Kutz napad Hamasa Cijelu obitelj ubili u krevetu: Pronašli su ih zagrljene, otac ih je htio zaštititi

Susret 47-godišnjeg oca i 37-godišnjeg muškarca brzo je eskalirao, a tijekom svađe otac je drvenom palicom više puta udario 37-godišnjaka, priopćila je policija. Prema izvještaju, u četvrtak u 11:15 sati stigao je hitni poziv zbog prijeteće situacije u ulici Kreillerstrasse. Na teren je upućeno pet policijskih patrola. Policajci su na licu mjesta priveli dva muškarca kod kojih je pronađeno i oduzeto oružje - drvena palica i oštar predmet. 19-godišnja djevojka sjedila je u blizini u automobilu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Međunarodni dan borbe protiv siromaštva Jad i bijeda Hrvatske: 800.000 ljudi u riziku je od siromaštva, statistika je porazna

Muškarac je lakše ozlijeđen, a otac je optužen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, dok je 37-godišnjak priveden sucu i prijavljen zbog spolnog delikta i prijetnje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene