Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljudi u šoku

Dijelovi motora aviona popadali po parkiranim automobilima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Air Canada avion, koji je iz Toronta krenuo u Naritum, Japan, bio je prisiljen sletjeti nedugo nakon što je poletio, nakon što su mu otkazala dva motora, te njihovi dijelovi popadali po naselju iznad kojeg su letjeli.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player Pročitajte i ovo Akrobatski let Krila Oluje i Red Arrows nad Zadrom akrobacijski letovi Letačke skupine Krila Oluje i Red Arrows danas lete iznad jedne županije Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije

Boeing 777, zajedno s 318 putnika i 16 članova posade, a aerodroma iz Toronta poletio je jučer u 14 sati, piše Abc news. Peter Fitzgerald, glasnogovornik Air Canade, rekao je kako je motor ubrzo otkazao i jedan je njegov dio otpao te se srušio na naselje koje se u tom trenutku nalazilo ispod aviona.

 Glasnogovornik Fitzgerald nije mogao točno reći koji je dio pao, no naglasio je da cijeli motor nije završio na tlu. 'Motor nije pao, slomio se', rekao je.

Dijelovi motora aviona popadali su na parkirane automobile i razbili vjetrobranska stakla u Mississaugi. Policija je zaprimila brojne pozive o materijalnoj šteti, no na sreću, nitko nije ozlijeđen.

Putnici tvrde da je kapetan aviona u zraku objavio uzbunu. iako su radila samo dva motora, avion je uspješno prizemljem u Pearson zračnoj luci, nešto prije 16 sati.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene