Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neizreciva tuga

FOTO Dankini roditelji u Boru zapalili svijeću: Otac u suzama poljubio pa ostavio plišanog bijelog medvjedića

Nestala Danka Ilić
Nestala Danka Ilić Foto: Nova.rs
Ožalošćeni roditelji dvogodišnje Danke Ilić u petak su došli na plato ispred Doma kulture u Boru gdje su građani večer prije počeli ostavljati cvijeće i svijeće za njihovu tragično izgubljenu djevojčicu.

Otac i majka Danke Ilić u suzama su u petak stigli u Bor. Dankin otac u rukama je držao bijelog plišanog medvjedića. Poljubio ga je i ostavio na mjesto gdje građani Bora od četvrtka, od kada se rasvijetlio slučaj nestale djevojčice, ostavljaju cvijeće, svijeće i igračke. 

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane kazneno djelo Maloljetnici opljačkali dostavljača hrane, prijetili mu pištoljem

Pročitajte i ovo Rade Dragijević Slučaj se širi Brata osumnjičenog za ubojstvo odvela policija: "Čudna obitelj, piju kavu kao da se ništa nije dogodilo"

Fotografije Dankinih roditelja je objavio Blic. 

Podsjetimo, djevojčica Danka Ilić nestala je prije 11 dana ispred kuće u okolici Bora. Za njom se tragalo u cijeloj Srbiji i nekoliko europskih zemalja da bi u četvrtak bilo objavljeno ono najgore – Danka je ubijena. Automobilom su je udarila dvojica muškaraca, zaposlenika lokalne komunalne službe, i misleći da je mrtva, njezino tijelo odbacili na divlji deponij. Obojica su priznala počinjenje ovog mostruoznog zločina koji je Srbiju zavio u crno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene