Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kazneno djelo

Maloljetnici opljačkali dostavljača hrane, prijetili mu pištoljem

Ilustracija napadnutog dostavljača hrane
Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Foto: Vladimir Dugandzic/Cropix
Zagrebačka policija razriješila je razbojništvo nad dostavljačem hrane. Maloljetnici su opljačkali dostavljača hrane i prijetili mu pištoljem.

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika zbog sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva na štetu 36-godišnjeg državljanina Indije.

Sumnja se da je drugoosumnjičeni maloljetnik 27. studenoga 2023. godine s ciljem protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari i po prethodnom zajedničkom dogovoru naručio dostavu hrane preko aplikacije na adresu u Zagrebu, Ljutomerska ulica.

Pročitajte i ovo Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Oko 20 sati 36-godišnji dostavljač hrane vozilom je dostavio narudžbu na zatraženu adresu, gdje su ga dočekali osumnjičeni. Nakon što im je predao narudžbu, nisu platili, već je maloljetnik podignuo dio jakne i pokazao kako ispod pojasa drži pištolj. Uz prijetnju su mu otuđili mobitel i pobjegli.

Pročitajte i ovo Rade Dragijević Slučaj se širi Brata osumnjičenog za ubojstvo odvela policija: "Čudna obitelj, piju kavu kao da se ništa nije dogodilo"

Materijalna šteta iznosi oko 100 eura.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju policijski službenici podnijeli su posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, navodi se u priopćenju policije. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene