Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JUTRO DONIJELO OBRAT

Besana noć u Njemačkoj: Muškarac ugledao zmiju te alarmirao policiju. Stručnjak za zmije: "Pazite se, to je kobra!"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac je u četvrtak ugledao zmiju, fotografirao ju te poslao mail policiji, koja ju nije pronašla. Stručnjak za zmije tvrdio je da je to kobra.

U četvrtak ujutro muškarac je ugledao zmiju u njemačkom gradu Neustrelitz u Saveznoj zemlji Mecklenburg-Zapadno Pomorje. Mislio je da je mrtva pa je ubrzo produžio obavljati svakodnevne obveze i tek pred kraj dana odlučio je fotografiju i informaciju poslati policiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija njemačkog vojnika osumnjičenog za četverostruko ubojstvo Policija sumnja na motiv Strašan zločin u Njemačkoj: Vojnik ubio četiri osobe, među njima i dijete Ilustracija "Majka puna ljubavi" Susjedi u šoku: Majka snimala petogodišnju kćer i prodavala slike pedofilima

Policajci su odmah izašli na teren, ali zmije više nije bilo. Nakon toga odlučili su fotografiju pokazati stručnjaku za zmije, koji je rekao da bi to mogla bi kobra.

"Također je naveo da postoji mogućnost da životinja nije bila mrtva, već samo u stanju šoka" rekao je šef policije Peter Wojciak te noći, upozorivši javnost da pripaze što rade i u slučaju da ugledaju zmu da ih odmah kontaktiraju, jer je smrtonosna.

Kakav obrat

Bila je to nemirna noć za njemačke stanovnike, ali priča je u petak ujutro dobila obrat. 

U petak oko 8:45 pokazalo se da je navodno kobra ustvari igračka. Policajci su, naime, ponovno izašli na teren te u blizini pronašli zmiju. No, kada su joj prišli shvatili su da je riječ o igrački. 

Za sada se još policija nije oglasila je li riječ samo o jako lošoj  šali ili je igračka uistinu izgubljena. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene