Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sotonistička sekta?

Beograđani u šoku: Na vratima crkve ostavljena ljudska lubanja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokantan prizor dočekao je vjernike ispred crkve sv. Petke na beogradskom Kalemegdanu. Netko je na vratima suvenirnice ostavio ljudsku lubanju.

Stanovnike Beograda šokirao je prizor u dvorištu crkve Svete Petke na Kalemegdanu. U najlonskoj vrećici ostavljenoj na vratima suvenirnice nalazila se ljudska lubanja. Žena koja je pronašla lubanju o svemu je obavijestila svećenika koji je potom slučaj prijavio policiji.

Pročitajte i ovo U Hrvatsku stiže prvi filipinski svećenik - 1 Sve više stranih radnika U Hrvatsku stiže prvi filipinski svećenik: "Veliki su procesi pred nama" Dijete, ilustracija Zlostavljano najmanje 4815 djece Portugalska crkva isplatit će odštete žrtvama seksualnog zlostavljanja

Na Institutu za sudsku medicinu zaključili su kako na lubanji nije bilo tkiva ni donje vilice, a o uzroku smrti ne mogu govoriti.

>> Lubanja djevojke dokaz: Prvi doseljenici u Ameriku bili su ljudožderi!

Pretpostavlja se da je lubanja bila iskopana iz zemlje zbog tragova blata, no ne zna se tko ju je iskopao i zašto ju je ostavio na vratima crkve. Forenzičari bi širom istragom trebali utvrditi starost lubanje kao i identitet pokojnika.

Stručnjak za sekte, Dimitrije Pastuović, rekao je za Kurir kako se vjerojatno radi o djelu neke sotonističke sekte. 'Njihov cilj je da kršćanstvu i pravoslavlju daju do znanja da oni postoje i da su jači. Lubanju su ostavili da bi oskvrnuli sotonistički hram', rekao je Pastuović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene