Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susret s poznatim glumcem

Vučić zbog bizarnog videa ponovo hit na TikToku: "Brat radi vlastiti Hollywood"

Johnny Depp i Aleksandar Vučić
Johnny Depp i Aleksandar Vučić Foto: Afp
Srpski predsjednik Aleksandar Vučić ponovo se oglasio na TikToku, gdje je objavio video s glumcem Johnnyjem Deppom.

Kako se bliže parlamentarni izbori u Srbiji, tako Aleksandar Vučić sve češće na TikToku objavljuje videe sa svjetski poznatim zvijezdama, a ovog puta na red je došao glumac Johnny Depp.

Vučić u objavljenom videu objašnjava kako je Jack Sparrow doveo Johnnyja Deppa u Beograd – popularni filmski lik u jednom trenutku shvaća da mu nedostaje jedan zlatnik, padne mu na pamet da bi se mogao nalaziti Srbiji, a zatim se prikazuje snimka s ceremonije na kojoj predsjednik Srbije Deppu daje orden za izniman doprinos srpskoj umjetnosti.

@jasamaleksandar Kako je Džek Sperou doveo Džonija Depa u Beograd? #johnnydepp #piratesofthecarribean #jacksparrow #jasamaleksandar #serbia🇷🇸 #srbijanesmedastane #follow ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

Depp, podsjetimo, nije prva svjetska zvijezda koja se pojavila na Vučićevu TikToku. U jednom je videu svoje pratitelje na TikToku pitao jesu li znali da je Lord Voldemort, antagonist iz serijala o Harryju Potteru, Srbin.

Naime, glumac Ralph Fiennes, koji je utjelovio Voldemorta, 2017. godine od premijerke Ane Brnabić dobio je državljanstvo Srbije u znak zahvalnosti što je u toj zemlji snimao film "Koriolan".

@jasamaleksandar Ono kad lord Voldemor postane Srbin! #ralphfiennes #jasamaleksandar #harrypotter #serbia #serbianpassport ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

Iako neki njegov TikTok smatraju sramotnim, pregledi se nižu, a ima i onih koji su takvim videima oduševljeni.

"Vjerujem da je za Johnnyja Deppa to bila velika čast", glasi jedan od komentara.

"Brat radi vlastiti Hollywood", istaknula je jedna korisnica TikToka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene