Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kerum odgovorio Mihanoviću

Obitelj ide na izbore: Unuk Kerumove sestre kandidira se za gradonačelnika Solina

Aktualno Galerija Unuk Kerumove sestre na izborima u Solinu - 5 Unuk Kerumove sestre na izborima u Solinu - 5 Foto: DNEVNIK.hr Unuk Kerumove sestre na izborima u Solinu - 4 Unuk Kerumove sestre na izborima u Solinu - 4 Foto: DNEVNIK.hr Unuk Kerumove sestre na izborima u Solinu - 3 Unuk Kerumove sestre na izborima u Solinu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Unuk Kerumove sestre na izborima u Solinu - 2 Unuk Kerumove sestre na izborima u Solinu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Unuk Kerumove sestre na izborima u Solinu - 1 Galerija 1/5 >>
Mladi Josip Kerum, unuk Kerumove sestre, bit će kandidat za gradonačelnika Solina.

Željko Kerum objavio je da će se unuk njegove sestre, Josip Kerum, kandidirati za gradonačelnika Solina.

Pročitajte i ovo Sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Splita - 2 Bitka za Split ŽESTOKO SUČELJAVANJE Kerum replicirao samome sebi: "Dobio sam nagradu za govornika. Doveo sam Ultru u Split, mene poštiva cijeli svijet" Slika nije dostupna Okršaj s Franićem Kerum žestoko odgovorio protukandidatu: "Bit će da jutros nije popio tabletu..."

Rekao je kako u Solinu živi 40 posto njegove obitelji. Istaknuo je kako je spreman koalirati sa svima, ako će to značiti razvoj Splita ili Solina.

Željku Kerumu se nije svidjela Facebook objava fotografije obiteljskog ručka HDZ-ova kandidata za gradonačelnika Splita

"Ja nisam kritizirao Vicu Mihanovića nego sam mu samo poslao jednu kritiku da, ako ćemo pričati o programu i o razvoju grada i županije, pričajmo. Ali što ćemo sad pričati je li sam ja jučer jeo pašticadu ili ste vi jeli pršut iuli nešto drugo", kazao je Kerum.

"To je sada nebitno, možda je u šali bitno. Ali pošto je objavljivanje, ne često, nego dnevno po 20 puta - zamislite da 20 puta dnevno kažete - 'jeo sam ovo ili ono'. U tom smislu, ništa zlonamjerno", dodao je Kerum.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene