Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okršaj s Franićem

Kerum žestoko odgovorio protukandidatu: "Bit će da jutros nije popio tabletu..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat Hrvatske građanske stranke (HGS) za splitskog gradonačelnika Željko Kerum rekao je u subotu kako SDP-ov kandidat za tu dužnost Ante Franić vjerojatno "jutros nije popio tabletu" pa je, kaže, izletio s izjavom da "želi Smojin, a ne Kerumov i Skejin Split".

"Bit će jutros nije popio tabletu pa je izletio (s izjavom) - prvi put je izletio protiv mene, ali vidjet ću ga pa ću mu reći da je zaboravio dozu", izjavio je Kerum novinarima nakon što ga je Franić prijepodne nazvao "nuspojavom HDZ-a te ga prozvao za milijunske dugove dok je bio gradonačelnik.

Pročitajte i ovo Nismo zaboravili - Split, lokalni izbori 2017 - 4 Nismo zaboravili "Što me gledaš, hoćeš li kroše, majmune glupi?": Prisjetite se kako je izgledala utrka za Split prije četiri godine i koja su obećanja ostala neispunjena Slika nije dostupna Lokalni izbori ''Dragi prijatelji, idemo zajedno po drugi mandat'', tako je Kerum najavio kandidaturu za gradonačelnika Splita

Po njegovu tumačenju, "mladac iz SDP" to je rekao jer vjerojatno ne zna što govori, ističući da su mu u SDP-u uvijek bili prijatelji, "ali uvijek postoji neki pojedinac koji izleti". "Poštujem SDP jer je puno dao za osnutak i razvoj Hrvatske, isto kao i HDZ", kazao je.

Lijevo orijentiranim biračima preporučio je da glasuju za SDP i "ne eksperimentiraju".

Vezano za ankete koje kažu da je Ivica Puljak, kandidat stranke Centar za splitskog gradonačelnika, blizu ulaska u drugi izborni krug, Kerum je rekao kako vjeruje da će Puljak doživjeti neuspjeh te neće biti čak ni trećeplasirani u prvom krugu, nego peti.

Kerum vjeruje da će njegov HGS u Gradskom vijeću zadržati oko 15 posto ukupnih vijećničkih mandata kao što je to, rekao je, slučaj u posljednjih 12 godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene