Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKA HLADNOĆA

"Zvijer s istoka" pokazuje svoju snagu, ali i ljepotu: Poljoprivrednici strahuju za svoje proizvode, a na splitskoj rivi prolaznici uživaju na suncu

Aktualno Galerija Splitska riva - 3 Splitska riva - 3 Foto: DNEVNIK.hr Splitska riva - 2 Splitska riva - 2 Foto: DNEVNIK.hr Snijeg u planinama - 2 Snijeg u planinama - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Snijeg u planinama - 1 Galerija 1/4 >>
Hladno vrijeme zahvatilo je Hrvatsku, dok se nekima sviđa ova promjena, poljoprivrednici strahuju za masline, agrume i lisnato povrće.

Zvijer s istoka, kako zovu najnoviju promjenu vremena, tek bi trebala pokazati zube. U Dalmatinskoj Zagori, kao u Civljanama kod Vrlike, naša ekipa zabilježila je temperaturu u minusu, snijeg i izrazitu hladnoću uz vjetar. Bura je protekle noći protresla i obalu, ali jutros se smirila. U Splitu se iza podne po suncu i na osam stupnjeva moglo ugodno prošetati.

''Ne vjerujem da će baš doći do nekih većih promjena, ali evo vrijeme je nepredvidljivo, ovo sunce jedan dan, drugi dan kiša i tako to, ne možeš se baš to predvidjeti. Meni paše sad ovo ovako, lipo sunce, lipo pušika i eto'', rekao je prolaznik u Splitu.

Pročitajte i ovo Saborska sjednica o seksualnom zlostavljanju PODIGAO PRAŠINU Ispad Hasanbegovića na sjednici saborskih odbora o spolnom zlostavljanju, Selak Raspudić mu odbrusila: "Moram vas upozoriti da ovo nije predstava"

Pročitajte i ovo Luka Burilović (Foto: Dnevnik.hr) ŠIMPRAGA ODLAZI S FILOZOFSKOG Napravljen prvi korak prema smjeni Borasa? Burilović nakon maratonske sjednice: "Savjet je od rektora zatražio da točku o stanju na Sveučilištu stavi na dnevni red Senata"

U strahu od velikog leda su poljoprivrednici, koji se boje za masline, agrume i lisnato povrće.

''A pozepsti će logički, treba ih pobrati prije leda pa ih spremit u kašetu'', rekao je poljoprivrednik

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene