Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skrivao i oružje

Zagrebački diler koristio autopraonicu kao paravan za preprodaju droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Diler je kupcima sa zagrebačkog područja prodavao hašiš i kokain.

Zagrebački diler koristio je unajmljenu autopraonicu kao paravan dok je kupcima sa zagrebačkog područja preprodavao kokain i hašiš, izvijestila je u četvrtak zagrebačka policija, koja je od osumnjičenika zaplijenila drogu vrijednu 75.000 kuna.

Pročitajte i ovo Besplatna sljemenska žičara - 1 Svi na Sljeme Zagrepčani napokon dočekali i taj dan: "Odlična inicijativa, ali ne bi bilo loše još nešto" Tomislav Tomašević "Trebaju se zapitati" Tomašević komentirao ostavku Vučemilović: "Most će treći put dovesti HDZ na vlast"

Policajci su uhitili 33-godišnjeg osumnjičenika nakon što su doznali da se bavi preprodajom kokaina i hašiša, kojeg je zajedno s oružjem skrivao u autopraonici.

Nosio 1,1 kg kokaina u tijelu, kirurzi mu izvadili 59 kapsula

Policija je svoje sumnje potvrdila pretragom poslovnog prostora u kojem je našla 40-ak grama kokaina, oko pola kilograma hašiša, smjesu za povećanje mase droge i 150-ak metaka.

Policijski istražitelji utvrdili su da je osumnjičenik kokain i hašiš skrivao i prepakiravao u unajmljenom poslovnom prostoru, u sklopu kojeg je otvorio autopraonicu, koju je koristio kao paravan za preprodaju droge. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene