Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Samobora

Podrum koji čuva tajnu: Policija otkrila laboratorij za proizvodnju marihuane, ali i nešto još opasnije

Policija pronašla marihuanu i oružje u podrumu kuće
Policija pronašla marihuanu i oružje u podrumu kuće Foto: PU zagrebačka
Policijski službenici zagrebčke policije u subotu su dovršili kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje da je neovlašteno proizvodio i prodavao drogu te posjedovao, izrađivao i nabavljao oružje te eksplozivne tvari.

Policija sumnjiči 31-godišnjaka da je u podrumu kuće na samoborskom području proizvodio i preprodavao marihuanu te da je za potrebe proizvodnje droge koristio potrebne uređaje. Marihuanu je po sazrijevanju sušio i prerađivao te ju prepakiravao i potom ilegalno preprodavao.

Pročitajte i ovo Vili Beroš Veliki problemi U bolnici ih se čeka, a oni rade privatno: Ministar ima recept za doktore i liste čekanja

Naime, pretragom kuće u kojoj osumnjičeni živi pronađen je improviziran laboratorij sa šest posađenih stabljika marihuane visine oko 50 cm, kao i dvije medicinske šprice ispunjene tinkturom ulja konoplje, jedna s oko 10 ml, a druga s oko 12 ml tinkture.

U kući je policija pronašla i oružje, dijelove oružja te streljivo. Među pronađenim predmetima nađene su automatska i zračna puška, dvije protupješačke mine i ručni bacač raketa kalibra 64 mm.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Maksimiru Policija objavila detalje FOTO Teška prometna nesreća u Zagrebu: Pojurio pa se zabio u stup i smrskao automobil, ima ozlijeđenih

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenik je pritvoren, a policija je protiv njega podigla kaznenu prijavu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene