Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oproštaj od legende

VIDEO Zbogom, Mislave!

Održana je komemoracija za našeg Mislava Bagu u Muzičkoj akademiji u Zagrebu na Trgu Republike Hrvatske. Preminuo je u četvrtak, 18. kolovoza u 49. godini života.

Novinar i urednik Nove TV Mislav Bago preminuo je u četvrtak u 49. godini života.

Komemoracija je počela u ponedjeljak u 11 sati u Muzičkoj akademiji u Zagrebu, gdje je otvorena i Knjiga žalosti.

Dražen Mavrić, predsjednik Uprave Nove TV, otvorio je komemorativni skup. Zahvalio je svima na podršci i izrazima sućuti u ovim tužnim trenucima za Novu TV.

"Mislav je bio institucija hrvatskog novinarstva, zaštitni znak Nove TV, sinonim za pravdu, vjerodostojnost, poštenje i istinu, a prije svega obožavani kolega i izniman suradnik'', kazao je Mavrić.

Pročitajte i ovo Komemoracija za Mislava Bagu prerani odlazak Komemoracija za Mislava Bagu: "Užasna je bol i tuga ovdje stajati, srce me boli od tuge za tobom, moj Bagić"

Na komemorativnom skupu kolegama, prijateljima i članovima obitelji obratila se direktorica informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum, zatim Hrvoje Zovko, predsjednik Hrvatskog novinarskog društva te Maja Sever, televizijska urednica, novinarka, predsjednica Sindikata novinara i predsjednica Europske federacije novinara.

Posljednji ispraćaj preminulog Mislava Bage održat će se u utorak, 23. kolovoza u 14 sati na zagrebačkom Krematoriju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene