Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorjela tri automobila

Vatrena stihija usred noći probudila Zagrepčane: "Bilo je eksplozija, a sumnjivo mi je jer tu nema ni struje ni plina"

Aktualno Galerija Spaljeni auti - 1 Spaljeni auti - 1 Foto: DNEVNIK.hr Spaljeni auti - 2 Spaljeni auti - 2 Foto: DNEVNIK.hr Spaljeni auti - 3 Spaljeni auti - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Spaljeni auti - 4 Galerija 1/4 >>
Vatrena stihija u elitnom kvartu probudila je Zagrepčane Gorjela su tri automobila, oštećeni su i obližnji objekti, a policija još istražuje je li riječ o namjernoj paleži.

U svega nekoliko minuta vatrena stihija proširila se cijelim dvorištem na zagrebačkom Bukovcu. Na požarište je prvi stigao vlasnik objekta Marijan Vlahoviček.

"Izašao sam van i imam sam što vidjeti: već je plamen sve ulovio i nisam se usudio približiti jer je tu gore pucalo i bilo je eksplozija", ispričao je.

Pročitajte i ovo Matea Ćorić Brunović i Irena Zorica Ježić Vidović - 4 Sredstvo za čišćenje stavilo u usta Osnivačica vrtića: "Dijete je počelo plakati, vjerojatno ga je peklo"; Toksikologinja poručuje: "Upute proizvođača se često ne čitaju"

Na teren u rekordnom vremenu stižu i zagrebački vatrogasci s dva vozila. No požar se razbuktao te, osim tri automobila, zahvatio plinske boce.

Dvorište je od ranog jutra u četvrtak bilo pod opsadom policije koja izuzima tragove. Vlasniku vozila i objekta sve je pomalo čudno.

"Tu nema struje nema ni plina nema. Nešto je sumnjivo, ali ne zna se što je", rekao je Vlahoviček te odgovorio na pitanje reportera Dnevnika Nove TV Domagoja Mikića je li se možda nekom zamjerio.

"Gluposti. Kakva prijetnja? U Maksimir se može ići pitati za moje ime i prezime. Nema čovjeka s kojim nisam dobar", ustvrdio je.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić Doznaje Dnevnik Nove TV Je li Ivan Turudić prekršio sudački kodeks? Poznato zašto je prijavljen i tko će o svemu donijeti odluku

Kako je požar krenuo, je li ga i tko podmetnuo ili je riječ o tehničkom kvaru, otkrit će nadzorne kamere koje su sve zabilježile.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene