Obavijesti Video Pretražite Navigacija
utvrđuje se status

Gračac: U slovenskom šleperu policija pronašla 40-ak migranata, dvojica privedena

Šleper, ilustracija (Foto: Gettyimages)
Šleper, ilustracija (Foto: Gettyimages) Gettyimages
Aktualno Galerija +0 Šleper, ilustracija (Foto: Gettyimages) Galerija 1/1 >>
Jutros oko 4 sata u Gračacu prilikom pojačanog postupanja policije po nezakonitim migracijama, policijski službenici Postaje granične policije Gračac zaustavili su teretno vozilo slovenskih registarskih oznaka i tom je prilikom u tovarnom dijelu pronađeno nekoliko desetaka osoba, izvijestila je zadarska policija.

U službene prostorije privedene su dvije osobe zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u RH, drugoj državi članici EU-a ili potpisnici Šengenskog sporazuma, navela je zadarska policija.

Pročitajte i ovo Spašavanje migranata iz Kupe HGSS i policija VIDEO Dramatična akcija: Zapeli na slapu u Kupi, spašavali ih po noći Borba protiv krijumčarenja migranata - 4 Unosan posao Policija kreće u žešću borbu protiv krijumčara: "Novac koji se u tome okreće možda je veći od zarade od droge"

Dodaju da se u službenim prostorijama Postaje granične policije Gračac nalazi nekoliko desetaka stranih državljanina u cilju utvrđivanja njihova statusa boravka u Hrvatskoj. Kako neslužebno doznajemo, radi se o 40-ak migranata.

U tijeku je daljnje kriminalističko istraživanje koje provode policijski službenici PU zadarske kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti vezane uz navedeni događaj.

Aktualno Cro Cop se vratio, ali o sljedećoj borbi nije htio: ''Nije mi se ispunila najveća želja'' Mirko Filipović ( Photo: Igor Soban/PIXSELL) Mirko Filipović ( Photo: Igor Soban/PIXSELL) Mirko Filipović (Photo: Igor Soban/PIXSELL) Mirko Filipović (Photo: Igor Soban/PIXSELL) +0 Mirko Filipović (Photo: Igor Soban/PIXSELL) FIGHT! Cro Cop se vratio, ali o sljedećoj borbi nije htio: ''Nije mi se ispunila najveća želja'' 1/3 >>

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene