Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREMIJER IZRAZIO SUĆUT

Preminuo jedan od utemeljitelja HDZ-a: "Bio je istinski domoljub, čovjek velikog srca i duše"

Ante Baković
Ante Baković Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Preminuo je Ante Baković, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza i jedan od utemeljitelja HDZ-a. Premijer Andrej Plenković izrazio je sućut obitelji.

Šef HDZ-a Andrej Plenković izrazio je sućut obitelji preminulog Ante Bakovića, predsjednika Hrvatskog odbojkaškog saveza i jednog od utemeljitelja Hrvatske demokratske zajednice.

"Poštovana obitelji, s velikim žaljenjem primio sam vijest o preranom odlasku našeg Ante, kojeg sam osobno vrlo dobro poznavao i izuzetno cijenio. Kao utemeljitelj HDZ-a, koji je surađivao i s prvim hrvatskim predsjednikom dr. Franjom Tuđmanom, uvijek se čvrsto zauzimao za vrijednosti naše stranke i boljitak Hrvatske i hrvatskog naroda u BiH", stoji u objavi na Facebooku HDZ-a.

Pročitajte i ovo Ilustracija izletjeli iz dvorišta Stravičan napad na novinara: Čopor pasa izgrizao ga do smrti, supruga se jedva spasila

Pročitajte i ovo Bolnica u Slavonskom Brodu u slavonskom brodu Muškarac u srednjim godinama preminuo od gripe: "Još se jednom pokazuje da je to ozbiljna bolest"

"Bio je istinski domoljub, čovjek velikog srca i duše, kojeg optimizam nije napuštao ni u najtežim danima. U ovim teškim trenucima za vašu obitelj, molim vas primite iskrenu sućut u ime HDZ-a i moje osobno", dodaje se.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene