Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađeno 20 kilograma

U Zagrebu pala dvojica dilera: Nabavljali drogu, skrivali, vagali pa preprodavali

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zagrebačka policija je u suradnji sa Sigurnosno-obavještajnom agencijom uhitila i kazneno prijavila za zlouporabu droge 50 i 36-godišnjeg muškarca, kod kojih je u Zagrebu, na Trešnjevci, zapljenjeno više od 20 kilograma amfetamina i MDMA, priopćeno je u nedjelju.

U Zagrebu su uhićeni 50 i 36-godišnji muškarci kod kojih je u Zagrebu na Trešnjevci zapljenjeno više od 20 kilograma amfetamina i droge MDMA.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakav dječak Jeleni su otkazala oba bubrega i hitno joj treba pomoć: Nesebični čin njezinog sina rasplakao je regiju

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičena dvojica muškaraca na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, zajedno nabavljali veće količine amfetamina i MDMA, koje su potom skrivali, vagali i prepakiravali u poslovnom prostoru na području Trešnjevke.

Drogu su dalje preprodavali, navodi se u priopćenju iz Policijske uprave zagrebačke.

U petak, 1. rujna pretragom poslovnog prostora policija je pronašla ukupno 20.334 grama amfetamina pakiranog u 21 paket, ukupno 368 grama MDMA, dvije digitalne vage s tragovima droge te predmete za pakiranje droge.

Pročitajte i ovo Policajci u Lici zlostavljali ženu - 5 Sramotno ponašanje sugrađana Žrtvu seksualnog zlostavljanja dvojice policajaca napale dvije žene: "Rekle su mi da sam k*rva, isto kao i moja majka"

Protiv dvojice osumnjičenika, 50 i 36-godišnjaka, policija je kaznenu prijavu dostavila Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu, a osumnjičenici su predali pritvorskom nadzorniku, dodaju iz PU zagrebačke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene