Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznat policiji

FOTO/VIDEO Kao iz filma: Usred Beograda policija uhitila člana crnogorske bande s Interpolove tjeralice

Aktualno Galerija Uhićenje u Beogradu Uhićenje u Beogradu Foto: MUP Republike Srbije Uhićenje u Beogradu - 1 Uhićenje u Beogradu - 1 Foto: MUP Republike Srbije Uhićenje u Beogradu - 2 Uhićenje u Beogradu - 2 Foto: MUP Republike Srbije Uhićenje u Beogradu - 3 Uhićenje u Beogradu - 3 Foto: MUP Republike Srbije +0 Uhićenje u Beogradu - 4 Galerija 1/5 >>
Srpska policija uz pomoć tužiteljstva u Smederevu uhitila je tri Crnogorca zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogom. Također, sumnja se da je jedan od njih član crnogorske kriminalne organizacije.

U Srbiji su uhićena tri državljana Crne Gore zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Žestoke borbe Ukrajinci se hvale da su probili najjaču rusku liniju obrane: "Sada ćemo brže napredovati"

Slična situacija kao i u Hrvatskoj događa se i u susjednoj Srbiji. Službenici Ministarstva unutarnjih poslova u Beogradu u suradnji s Višim javnim tužiteljstvom u Smederevu uhitili su trojicu crnogorskih državljana zbog povezanosti s drogom.

Kako navodi Nova.rs jedan od uhićenih član je crnogorske kriminalne organizacije te je za njim raspisana međunarodna Interpolova tjeralica. Sumnja se da je 37-godišnji B.P. počinio teška kaznena djela, a između ostalog tereti ga se i za falsificiranje dokumenata budući da je prilikom uhićenja policija kod njega pronašla lažnu osobnu iskaznicu druge države.

Pročitajte i ovo Ilustracija nije prvi napad Maskirani nasilnik napao svećenika: Stavio mu nož pod grlo, prvo ga opljačkao, a onda se vratio...

U stanu u kojemu je B.P. neprijavljeno boravio navodno je pronađeno više od 20 kilograma marihuane, vaga s tragovima droge te oko 20.000 eura.

Osumnjičeni će u policiji biti zadržani 48 sati te su uz kaznenu prijavu predani nadležnom tužiteljstvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene