Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u gorju i snijeg

Obilna kiša poplavila ulice Dubrovnika, pogledajte snimku poplave ispred palače Sponza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na dubrovačkom području jutros su pale velike količine kiše koje su poplavile prometnice, ali i centar grada.

Ispred palače Sponza velike količine vode pretvorile su ulicu u rijeku, a ništa bolje nije bilo u Ulici Iva Vojnića gdje su se automobili probijali kroz velike količine vode.

Pročitajte i ovo Poplava u Indiji Najavljeni novi odroni Bujična poplava usmrtila 14 osoba, 102 još se traže: Voda je srušila kuće i mostove, oštetila vojnu bazu i potopila aute Poplave u New Yorku Veliki problemi VIDEO Snažna kiša paralizirala New York, guvernerka poručila: "Oluja je opasna po život"

Video poplave ispred Sponze ustupila nam je čitateljica.

Poplavu u Vojnićevoj ulici objavili su na Facebook stranici Sigurnost u prometu Dubrovnik te nam također ustupili snimku.

 

U popodnevnim satima obilna kiša pala je i u Zagrebu. 

Sredinom dana razvedravanje

Prijepodne oblačno, u većini krajeva s kišom ili pljuskovima s grmljavinom, dok je u najvišem gorju moguće malo snijega, a sredinom dana prestanak oborina i djelomično razvedravanje, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za subotu.

Prestanak oborina i razvedravanje prvo će biti u središnjim predjelima i na sjevernom Jadranu, a do kraja dana i u većem dijelu Hrvatske.

Vjetar umjeren, na udare i jak sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji sjeverozapadni. Na Jadranu jaka bura, lokalno s olujnim udarima, a još će na južnom dijelu u prvom dijelu dana puhati umjereno do jako jugo.

Osjetno svježije nego jučer uz najvišu dnevnu temperaturu zraka uglavnom između 9 i 14, a na Jadranu 15 i 18 Celzijevih stupnjeva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene