Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje nema plaće

Novi list: Dužnici do utorka moraju sastaviti plan otplate dugova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sindikatu djelatnika Novog lista smatraju kako je jedino riješenje za taj medij - novi vlasnik.

Na sjednici Nadzornog odbora Novog lista zaključeno je kako njihovi dužnici do utorka moraju sastaviti plan otplate dugova. Nije isključeno ni aktiviranje mehanizama naplate, što je potez koji je do sada Uprava odbijala učiniti i jedan od razloga zbog kojeg su ih radnici kazneno prijavili.

Pročitajte i ovo Plaće - 2 hladan tuš Veliko razočaranje za mnoge radnike u javnom sektoru: "To stvarno nije pošteno"; Ministar u Dnevniku Nove TV objasnio što se dogodilo Ilustracija 1,63 milijarde eura Počela je isplata novih plaća za zaposlene u javnoj upravi: Objavljeno i koliko su veće

Federacija novinara: 'Nestanak Novog lista predstavlja ozbiljnu prijetnju medijskom pluralizmu'

Podsjetimo, radnicima riječkih novina nije isplaćena plaća iako Novi list već deveti kvartal zaredom bilježi dobit. Radnici za sve krive upravu i vlasnika Alberta Faggiana jer su dopustili da opstanak Novog lista dođe u pitanje zbog milijunskih dugova ostalih njegovih tvrtki prema riječkom Novom listu.

'Rješenje je u ovom trenutku mislim promjena vlasništva i nova uprava, novi vlasnik koji će znat i htjet upravljat Novim listom', kaže predsjednik Sindikata Marinko Glavan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene