Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grafiter riskirao život

FOTO A taman su ga sredili: Išaran novi Tomaševićev tramvaj, snimke otkrile sumnjivca

Polovni tramvaj iz Njemačke
Polovni tramvaj iz Njemačke DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Polovni tramvaj iz Njemačke Polovni tramvaj iz Njemačke Foto: DNEVNIK.hr Išarani ZET-ov tramvaj - 1 Išarani ZET-ov tramvaj - 1 Foto: Facebook/Mihailo Mateljan Išarani ZET-ov tramvaj - 2 Išarani ZET-ov tramvaj - 2 Foto: Facebook/Mihailo Mateljan Išaran ZET-ov tramvaj - 3 Išaran ZET-ov tramvaj - 3 Foto: Facebook/Mihailo Mateljan +0 Išaran ZET-ov tramvaj - 4 Galerija 1/5 >>
Nepoznati muškarac u nedjelju oko 2 ujutro neovlašteno je ušao u spremište tramvaja na Remizi te išarao jedan od novih tramvaja dopremljenih iz Augsburga.

Na Facebooku su objavljene fotografije novog tramvaja koji je ZET-u stigao iz Njemačke, a koji je išaran grafitima.

O incidentu se oglasio ZET priopćenjem u kojem kažu da je nepoznat muškarac u nedjelju oko 2 ujutro neovlašteno ušao na prostor trešnjevačke Remize ZET-a te išarao tramvaj iz Augsburga koji je bio stacioniran u spremištu.

 Pregledane su i snimke videonadzora na kojima je vidljivo kako se počinitelj popeo na zgradu ispravljačke stanice, što je, kako napominju, iznimno opasno zbog naponskog napajanja.

Počinitelj je, objašnjavaju, s te pozicije imao pogled na spremište i čekao povoljan trenutak da se dežurni radnici odmaknu od vozila.

Čim je uhvatio priliku, bilo mu je potrebno 5 minuta da išara tramvaj te se udalji s Remize.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pravi Sam u kući Dječak (6) krenuo u posjet baki, sletio 260 kilometara dalje: "Imala sam dokaz da se prijavio na let"

Djelatnici su pozvali policiju čim su primijetili išarani tramvaj te im predali snimke videonazora. U tijeku je policijski očevid. 

"Oštro osuđujemo ovakav postupak te se nadamo kako će policija ubrzo pronaći počinitelja i kazniti ga", zaključili su te dodali da će tramvaj biti pušten u javni promet nakon čišćenja. 

Građani podijelili svoje mišljenje

O incidentu su mišljenje iznijeli i građani komentirajući objavu postavljenu na Facebooku u ponedjeljak u rano popodne.  

Pročitajte i ovo Prosvjed u Beogradu Kaos u Beogradu VIDEO Završen prosvjed u Beogradu, novi je sutra: "Nikoga nećemo ostaviti na milost i nemilost Vučićevoj policiji"

Desetak komentara različitog je tona: od onih koji postupak osuđuju do onih kojima se grafit sviđa.

"Valjda postoje neke kamere, zaštitar. Uloviti ga i naplatit mu farbanje tramvaja. Taj ne voli svoj grad!", smatra jedan korisnik.

"Dvije godine zatvora za primjer drugima", smatra drugi.

"Treba mu platiti da oslika i ostale bezlične tramvaje", predložio je treći.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene