Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje nestabilno

Kiša i grmljavinski pljuskovi se nastavljaju, a stiže produženi vikend – evo kakvo nas vrijeme očekuje

U Zagrebu počeo pljusak
U Zagrebu počeo pljusak DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 U Zagrebu počeo pljusak Galerija 1/1 >>
Kiša i grmljavinski pljuskovi proteklih dana česti su u cijeloj zemlji, a iščekujemo ih opet. Nestabilno uz kišu i pljuskove bit će i u srijedu, ali od četvrtka vrijeme će biti stabilnije i toplije.

Kišovito i oblačno bit će pogotovo u zapadnim područjima, bez nekog izraženog vjetra, a na Jadranu, ali i povremeno u Posavini bit će i grmljavinskih pljuskova. Na moru će puhati još uvijek umjereno jugo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakvo nas vrijeme očekuje na prvi dan proljeća? Detalje ima meteorolog Dnevnika Nove TV Darijo Brzoja Slika nije dostupna VREMENSKA PROGNOZA Kakvo nas vrijeme očekuje za Praznik rada? Meteorolozi nemaju dobre vijesti – pripremite se na promjenu

U središnjoj Hrvatskoj bit će malo manje oblačno i kišovito, uz kraća sunčana razdoblja, s temperaturom od oko 22 Celzijeva stupnja.

Malo toplije bit će na istoku pa će Slavonija tako dočekati i do 25 stupnjeva, ali ovdje uz više lokalnih pljuskova i grmljavine. Vjetar uglavnom slab jugoistočni.

Ništa stabilnije neće biti ni na Jadranu, a ni u gorskoj Hrvatskoj. Povremeni lokalni pljuskovi i grmljavina obilježit će dan i u Istri. Jugo će slabjeti, a kasnije okrenuti na sjeverozapadnjak.

Na jugu će biti manje pljuskova, no ipak neće biti posve stabilno. Najviša temperatura u Dalmaciji neće se previše promijeniti u odnosu na prethodne dane i ostaje oko 23 stupnja.

I u srijedu će na kopnu biti česti pljuskovi i grmljavina, a bit će i pretežno oblačno. U četvrtak će biti sunčanije, ali tu i tamo mogući su i kratkotrajni pljuskovi. Čini se da će prvi dan bez kiše biti tek petak, a tada će biti i malo toplije.

Na Jadranu će u srijedu biti oblačno i nestabilno uz česte grmljavinske pljuskove i kišu. Slično nas očekuje i u četvrtak, uz uglavnom slabo jugo, a tek u petak čini se sunčano, suho i malo toplije.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene