Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Olupina otegljena u hangar

Nastavlja se vještačenje aviona u čijem je padu poginulo dvoje Nijemaca: Istraga će trajati od 8 do 10 mjeseci

Aktualno Galerija Očevid aviona: Ilustracija - 1 Očevid aviona: Ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Očevid aviona: Ilustracija - 2 Očevid aviona: Ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Očevid aviona: Ilustracija - 3 Očevid aviona: Ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Očevid aviona: Ilustracija - 4 Galerija 1/4 >>
Olupina sportskog zrakoplova koji se srušio u Puli otegljena je u hangar gdje će se nastaviti s obavljanjem očevida. U nesreći je poginulo dvoje ljudi, a očekuje se kako će istraga trajati od osam do deset mjeseci.

Olupina malog sportskog zrakoplova, koji se jučer oko 12 sati i 30 minuta srušio prilikom polijetanja u pulskoj zračnoj luci, a u kojem je poginulo dvoje njemačkih državljana, otegljena je u petak navečer u hangar gdje će se očevid nastaviti u ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oboje su mrtvi VIDEO Srušio se avion u kojem su bili dijete i muškarac: Udario u dalekovod i zapalio se Ilustracija Oko 12 Građani, pripazite, mogli biste se uznemiriti: Očekuje se pojačana buka

Iz Agencije za istraživanje nesreća potvrdili su da je zrakoplov uzletio, a zatim pao 50 metara od uzletne staze te da su svi zrakoplovno-tehnički postupci bili ispravni.

Otvorit će se i provesti istraga, koja će, kako su naveli iz Agencije, trajati od 8 do 10 mjeseci.

Od subote poslijepodne je zračna luka Pula ponovno otvorena za sav promet.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene