Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpuno izgorio

VIDEO Širi se dramatična snimka požara koji je izbio na električnom romobilu, vlasnik na parkingu tražio zaklon: "Da sam ga stavio u auto..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvenim mrežama širi se snimka gorućeg električnog romobila, posljednje vrijeme vrlo popularnog prijevoznog sredstva.

Na dramatičnoj snimci se vidi kako se iz baterije isprva samo dimi. Ubrzo je dima sve više, romobilu se svaki trag gubi u gustom oblaku, a potom nestaje u plamenu koji je toliko jak da muškarac s mobitelom u ruci odlazi na sigurniju udaljenost.

Pročitajte i ovo Požar u Remetama - 4 Policija na terenu FOTO Vatrena stihija u elitnom dijelu Zagreba: Objavljeno što je sve izgorjelo Zapaljeni kontejneri u ulici Milovana Kovacevica u naselju Sopot uzrok se istražuje Stanovnici zagrebačkog kvarta uznemireni, netko podmeće požare: "Vidjeli smo dvojicu s kapuljačama..."

"Evo, da sam ga stavio u auto, kaj bi se desilo", može se čuti na snimci.

Na YouTube kanalu Electric Dummies koji je objavio video napisali su kako je romobil star oko šest mjeseci i ima oko 450 prijeđenih kilometara.

Romobil je planuo u Ulici Damira Tomljanovića Gavrana u Novom Zagrebu, a požar su ugasili vatrogasci JVP Zagreb, koji su potvrdili da im ovo nije prva ovakva intervencija.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene