Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strava u Slavoniji

Maskirani muškarci upali u kuću, napali trudnicu i svekrvu: "Glava joj je bila toliko natečena da ju nisam ni prepoznao"

Aktualno Galerija Pljačka u Našicama - 1 Pljačka u Našicama - 1 Foto: DNEVNIK.hr Pljačka u Našicama - 2 Pljačka u Našicama - 2 Foto: DNEVNIK.hr Pljačka u Našicama - 3 Pljačka u Našicama - 3 Foto: DNEVNIK.hr Pljačka u Našicama - 4 Pljačka u Našicama - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Pljačka u Našicama - 5 Galerija 1/5 >>
Našička policija pritvorila je trojicu muškaraca, od kojih su dvojica upala u kuću u Bokšićima u blizini Našica te pretukla dvije žene koje su se u njoj nalazile, trudnicu i njezinu svekrvu.

Trudnicu Eminu Bezak (34) napala su trojica pljačkaša u mjestu Bokšići u blizini Našica.

Prijavu o uznemiravanju našička policija zaprimila je u srijedu u 9:30 ujutro.

"Ja sam uzela tu da pokupim smeće i da bacim. I kako su oni utrčali, ja nisam uspjela da zatvorim vrata. Uspjela sam samo malo da zatvorim, oni su gurnuli nogom i upali unutra", ispričala je za Dnevnik Nove TV Emina.

Uz Eminu, napali su i ozlijedili njezinu 64-godišnju svekrvu. Vezali su im ruke plahtom te opljačkali kuću.

"Našli su neke krpe, kako su nas zatvorili, mene i nju. Vezali su nas. Kad su tukli nju, ja sam ju branila da ju ne tuku i sve su nas u glavu lupali", ispričala je trudnica.

Pročitajte i ovo Severina "Ovo vam stvarno nije trebalo" Zagrebačka knjižara izvrijeđala Severinu, šokirani građani i suradnici okreću im leđa zbog ovoga: "Prvi dio užasnuto čitam po tko zna koji put"

"Tamo je majka ležala da ju ja nisam mogao prepoznati, cijela pretučena. Nije se mogla pomaknuti s mjesta koliko su je istukli. Glava joj je bila toliko natečena da ju nisam ni prepoznao", prisjetio se suprug trudnice i sin napadnute 64-godišnjakinje, Zoran Amidžić.

Zoran dodaje da je cijeli dan bio na poslu te da nije imao pojma što se u kući događa.

"Ubrzo sam dobio poziv sa mobitela tu od susjede, gdje je gospođa pobjegla s djecom. Rekla mi je: 'Zorane, ja sam Mateja. Požuri, kod vas nešto nije u redu'", dodao je.

Ukućani su u šoku, kažu da im je ukradeno oko tri tisuće eura.

"Zbog novca, zbog zlata, misle da mi imamo ne znam što pošto je velika kuća i pošto se bavim poljoprivredom. Pretpostavili su da velike sume novca držimo kod kuće", objasnio je Zoran.

Policija je lopove brzo pronašla i uhitila: 25-godišnjaka sa šireg područja Našica, 22-godišnjaka iz Donjeg Miholjca te 39-godišnjeg stranog državljanina.

Pročitajte i ovo Provjereno: Josip Kordić - 3 Josip - junak našeg doba Heroj kakvog nema! "Samo su joj se noge vidjele. Odmah gore, trk, lupanje po vratima..."

"Moram naglasiti da se ovakav događaj i slični događaji ne događaju. Na našem području naše PU ovakav događaj nismo jako dugo imali i možemo reći da smo sigurna županija", naglasila je glasnogovornica PU osječko-baranjske Edita Roterbauer.

Trojica lopova predana su pritvorskom nadzorniku zbog razbojništva i nanošenja teških fizičkih ozljeda, a daljnje postupanje odredit će županijsko državno odvjetništvo.

Žene su prevezene u Opću županijsku bolnicu Našice. Svekrva je zadobila teške tjelesne ozljede te je zadržana na liječenju, dok su trudnici utvrđene lakše tjelesne ozljede. Ona je puštena na kućnu njegu.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene