Obavijesti Video Pretražite Navigacija
teška ozljeda

Pijan urlao po lokalu, nasrnuo i na zaštitare pa intervenirala policija: Onda je policajki slomio nogu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Tijekom policijskog postupanja policajka je u Ivancu zadobila teške tjelesne ozljede.

Muškarac (36) u večernjim satima u ugostiteljskom je objektu u Ivancu verbalno i fizički napao goste.

Prvo su intervenirali zaštitari, a 36-godišnjak je najprije jednoga od njih vrijeđao, a zatim je na njega fizički nasrnuo. Zaštitari su ga nakon toga svladali i izveli iz objekta te ga zadržali do dolaska policije.

Pročitajte i ovo Unuk Antuna Vrdoljaka u centru Zagreba Uhićen unuk poznatog redatelja Antuna Vrdoljaka: Sumnjiče ga da je nožem htio ubiti 21-godišnjaka

Kada su došli policajci, muškarac je ponovno nasrnuo na istog zaštitara zbog čega je policija upotrijebila sredstva prisile, tjelesnu snagu i lisice.

36-godišnjak se otimao, uslijed čega je došlo do pada policajke na asfaltirani nogostup. Muškarac je zatim pao na njezinu nogu. U varaždinskoj se bolnici pokazalo da je policajki noga slomljena.

Policija je 36-godišnjaka odvela u ivanečku postaju te ga tamo zadržala na triježnjenju

Pročitajte i ovo Bik na cesti u mjestu Hrastje neobičan prizor VIDEO Vozači, oprez! Širi se snimka bika koji trči cestom na sjeveru Hrvatske

"Protiv njega će se podnijeti optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Također će se protiv njega podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo Prisile prema službenoj osobi", izvijestila je PU varaždinska.

Nad muškarcem se provodi kriminalistiko istraživanje i za kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari zbog oštećenja u prostoriji za zadržavanje. Rukama je udarao drveni zidni oblog.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene