Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvedene određene mjere

Malenica: ''82 zatvorenika zaraženo koronavirusom'', poznato i kako je virus ušao u Remetinec

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar pravosuđa Ivan Malenica je u ponedjeljak izjavio da su u zatvorskom sustavu 82 zatvorenika zaražena koronavirusom i da se poduzimaju mjere na sprečavanju njegova širenja.

"Trenutačno u zatvorskom sustavu imamo 82 zatvorenika koja su zaražena koronavirusom, a za 106 zatvorenika je određena mjera samoizolacije," rekao je Ivan Malenica u Splitu.

"Dosad je cijepljeno 2255 zatvorenika i 1400 službenika i što se tiče tih podataka možemo iskazati određeno zadovoljstvo, ali poduzimaju se mjere da se spriječi daljnje širenje virusa," rekao je Malenica.

Pročitajte i ovo Tko stoji iza Festivala slobode? - 6 Čeka se odluka o sankcijama Tko stoji iza Festivala slobode i čijim se novcem financira te koji ga političari podržavaju? ''Koriste histeriju i pokušavaju dobiti pokoji politički poen''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Komentirao i festival slobode Grbin spreman na radikalne mjere prema Klubu zastupnika: ''Neka odluče hoće li se stranka baviti sobom''

Na upit kako je došlo do proboja virusa, rekao je da je u zatvoru Remetinac virus ušao preko posjeta zatvorenicima. Prema njegovim riječima u zatvorski sustav su uvedene "određene mjere" koje se odnose na posjet zatvorenika.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene