Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZIMSKE RADOSTI

Na skijalištu kao u mravinjaku: Hrvati vikend proveli na sve omiljenijem odredištu

Aktualno Galerija Skijanje na Kupresu - 1 Skijanje na Kupresu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Skijanje na Kupresu - 2 Skijanje na Kupresu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Skijanje na Kupresu - 3 Skijanje na Kupresu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Skijanje na Kupresu - 4 Skijanje na Kupresu - 4 Foto: DNEVNIK.hr +2 Skijanje na Kupresu - 5 Galerija 1/7 >>
Vikend koji je iza nas mnogi su ljubitelji snijega i skijanja proveli na Kupresu, jednom od omiljenih odredišta dalmatinskih skijaša. Ondje je bila i ekipa Dnevnika Nove TV.

Kupres je u nedjelju bio kao mravinjak, a najviše je bilo Dalmatinaca, kojima je ovo postalo jedno od najomiljenijih mjesta za odlazak na skijanje.

Pročitajte i ovo HGSS - Planinari na Mosoru Na Mosoru HGSS spasio planinare iz metra snijega: "Upadali su sve dublje, nisu imali ono najpotrebnije"

Mnogi ondje dolaze na jednodnevne izlete, ali ima i onih koji ostaju duže. O toj je temi s voditeljem skijališta Ivanom Bagarićem razgovarao reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič.

"Naši pretežni gosti su Dalmatinci, ali ima ljudi i iz drugih dijelova Republike Hrvatske, kao i Bosne i Hercegovine. Možemo im ponuditi puno toga: od gastronomije pa do samog skijališta gdje se iznajmljuju motorne sanjke, quadovi i tako dalje", rekao je Bagarić.

Više o zimskim radostima na Kupresu možete pogledati u priloženim videoprilozima.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene