Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bori se za ostanak na čelu

Kosor dobila 'nemoralnu ponudu' od protukandidata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jadranka Kosor, predsjednica HDZ-a koja se u ovome trenutku grčevito bori za reizbor na čelnoj poziciji najveće oporbene stranke dobila je u Slavonskom Brodu "nemoralnu ponudu" jednog od svojih protukandidata na stranačkim izborima.

Dr. Milan Kujundžić pojavio se, naime, u prostorijama slavonskobrodskog HDZ-a upravo u trenutku dok je tamo bila i Kosorova koja se sastajala sa izaslanicima stranačkog sabora, te joj je sa cvijećem u rukama ponudio zajednički nastup na skupovima pred slavonskobrodskim hadezeovcima.

Pročitajte i ovo Jadranka Kosor objava na društvenim mrežama Bivša čelnica HDZ-a "predstavila svoju listu za izbore": "Do pobjede!" Svađa zbog tambure - 1 Pukla žica Svađa između Grada i udruge dovela do bizarne situacije: "Mi ne tražimo radna mjesta, mi radna mjesta imamo"

Naime, u isto vrijeme dok je Jadranka Kosor imala sastanak u stranačkim prostorijama, Kujundžić je svoje simpatizere okupio u domu slavonskobrodske HVIDRA-e. Kosorova je cvijeće primila, ali je ponudu odbila.

>> Kosor u Vukovaru: Tek sad vidim tko je kakav u HDZ-u

Iskoristila je to i kako bi prokomentirala trenutna zbivanja u vrhu HDZ-a.- Da se kojim slučajem bira po načelu jedan član jedan glas, bez ikakvih problema dobila bi izbore.

Ovako pojedina vodstva daju preporuke izaslanicima na saboru, no na izborima neće glasovati vodstva već izaslanici, i neka svatko glasa po svojoj savjesti - ustvrdila je Kosor koju su na putu u Slavoniju pratili i njeni najveći zagovornici Vladimir Šeks, Branko Bačić, Tomislav Ivić i Josip Đakić. (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene