Obavijesti Video Pretražite Navigacija
odlučna akcija redara

FOTO Nema rezervacije mjesta na plaži! Komunalci na Pagu počistili ostavljene stvari

Ručnici i rekviziti s plaže
Ručnici i rekviziti s plaže Općina Kolan
Aktualno Galerija Ručnici i rekviziti s plaže Ručnici i rekviziti s plaže Foto: Općina Kolan Ručnici i rekviziti s plaže Ručnici i rekviziti s plaže Foto: Općina Kolan +0 Ručnici i rekviziti s plaže Galerija 1/3 >>
Komunalno redarstvo Općine Kolan u suradnji s tvrtkom ČIOK provelo je akciju čišćenja plaža od ostavljenih stvari.

Općina Kolan je provela akciju sakupljanja ručnika i rekvizita s plaže, ljudima koji su planirali rezervirati mjesta za daljnji odlazak na plažu.

Ručnici i rekviziti s plaže Ručnici i rekviziti s plaže (Foto: Općina Kolan)

Napominju kako se od prošlogodišnje odrađene akcije sakupljanja stvari s plaža, ove godine u punom manjem broju ostavljaju stvari.

Ručnici i rekviziti s plaže Ručnici i rekviziti s plaže (Foto: Općina Kolan)

Pročitajte i ovo Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev novo upozorenje Medvedev ponovo prijeti: "U tom bi slučaju morali ići na uporabu nuklearnog oružja"

"Važno je da svi posjetitelji plaže budu svjesni svoje odgovornosti prema okolišu i drugim ljudima i pridržavaju se pravila kako bi se stvorilo ugodno i sigurno okruženje za sve. Uklonjene predmete možete pokupiti ispred igrališta u Mandrama", izvijestili su iz Općine Kolan. 

U međuvremenu su pristigli komentari na objavu.

"To ste trebali puno ranije početi raditi jer od početka srpnja plaže su pune praznih ručnika i ležaljki", "To morate napraviti svaki dan", komentirali su pojedinci ispod objave na Facebook  stranici Općine Kolan. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene