Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pitali smo vas

Koga biste radije poslali u Bruxelles – Plenkovića ili Milanovića? Evo kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

Nakon parlamentarnih izbora slijede oni za hrvatske predstavnike u Europskom parlamentu.

Za nepuna dva mjeseca Hrvati će ponovno na birališta - u nedjelju 9. lipnja birat će svoje predstavnike koji će Hrvatsku zastupati u Europskom parlamentu.

U Dnevniku Nove TV pitanje je bilo - da možete birati, koga biste radije poslali u Europski parlament? Gledatelji su mogli birati između Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića ili - njih obojice. 

Najviše glasova dobio je Andrej Plenković - 57 posto onih koji su glasovali bi ga poslali u Bruxselles. Milanovića 31 posto, a obojicu 12 posto.

Izbori za Europski parlament, ilustracija - 4 Marija Miholjek i Saša Kopljar Foto: DNEVNIK.hr  

Aktualno Jokić: "DP-ova politika ima logiku tržnice. Pa tko je tu lud? Postoji samo jedno rješenje, sve drugo je čista prevara!" Boris Jokić, analitičar Boris Jokić, analitičar Foto: DNEVNIK.hr Boris Jokić i Martina Bolšec Oblak Boris Jokić i Martina Bolšec Oblak Foto: DNEVNIK.hr Boris Jokić o EU izborima Boris Jokić o EU izborima Foto: DNEVNIK.hr +0 Boris Jokić o EU izborima Hrvatska Jokić: "DP-ova politika ima logiku tržnice. Pa tko je tu lud? Postoji samo jedno rješenje, sve drugo je čista prevara!" 1/4 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene