Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragičan kraj

Jasminina prijateljica: "Bila sam uvjerena da je živa. Otkad sam čula da je bila u škrinji, nalazim se u košmaru"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
''Tih osamdesetih godina ona je obožavala Patricka Swayzea, a ja Toma Cruisea. Cijela joj je soba bila oblijepljena njegovim posterima, a obožavala je i njegov film ‘Dirty Dancing’'', priča Dijana, jedna od Jasmininih školskih prijateljica.

Od petog do osmog razreda Dijana i Jasmina bile su prijateljice. ''Svih ovih godina bila sam uvjerena da je Jasmina živa. Iako sam čula svakojakih priča - da je pobjegla, da se ubila - znala sam da ona nije takav tip. Ta je cura bila sportašica, izvrsna učenica, dobra prijateljica'', priča Dijana. Jasminina je soba, kaže Dijana bila obljepljena posterima na kojima je američki glumac Patrick Swayze.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo

''Slušali su se Tajči i Plavi orkestar te smo često pjevale. Voljela je i ona zapjevati i zabavljati se'', kaže Dijana, koja je s Jasminom dijelila prvo mjesto na republičkom natjecanju iz biologije.

''Nakon što smo upisale srednju školu, svatko je otišao svojim putem. Naši susreti sveli su se na slučajne susrete u prolazu i diskoteci. Zadnji put vidjela sam je na autobusnom kolodvoru, tad je već studirala. Znala bih je susresti u diskoteci, ali krajem devedesetih više je nisam viđala'', rekla je Dijana.

''Prošlu nedjelju mama mi je rekla: ‘Jesi li čula, našli su Jasminu!’. Moja prva reakcija bila je: ‘Stvarno? Znala sam da je negdje živa’. A onda mi je rekla način na koji je pronađena. Otkad sam čula da je bila u škrinji, nalazim se u košmaru. Pa se pitam: Bože, bila je tako blizu, doma. Pa zar nitko nije nešto osjetio, vidio, čuo...''. pita se Dijana.

Dodaje da se Jasmina nikad nije žalila ni na sestru ni na roditelje, a i s prijateljima nije nikad raspravljala o tome: ''Naše su teme bile simpatije, škola... Žao mi je zbog svega'', piše 24sata.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene