Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrio i zašto je Beroš otpao

Bačić o novom adutu HDZ-a: "Ušao je u ovu utakmicu jer je vidio kaos koji stvaraju Milanović i SDP"

HDZ je u četvrtak u Splitu predstavio svoje kandidate. Situaciju na terenu prati reporter Dnevnika Nove TV Ivan Kaštelan koji je razgovarao s Brankom Bačićem, potpredsjednikom HDZ-a.

Prije četiri godine prvi na listi u desetoj izbornoj jedinici bio je Vili Beroš. Tada je i osvojio najviše preferencijalnih glasova. Ovog puta prvi na listi je Branko Bačić.

"Na razni predsjedništva HDZ-a ocijenili smo da će u ovom trenutku Beroš svoj najveći doprinos pružiti u 6. izbornoj jedinici, a ja sam preuzeo nositelja liste u svojoj izbornoj jedinici u kojoj 7. puta idem po povjerenje građana", rekao je Bačić i dodao kako su tamo njegovi korijeni.

Upitan o ulasku Damira Krstičevića u izbornu utakmicu, potpredsjednik HDZ-a kazao je: "Krstičević je omiljen u tom kraju. On je tu i on je ocijenio da je ovaj kaos koji stvaraju Milanović i SDP izvan svakih demokratskih procesa, on je to procijenio i ušao u utakmicu".

Pročitajte i ovo Dalija Orešković Stranka s imenom i prezimenom Dalija Orešković u Dnevniku Nove TV otkrila što joj je bilo najvažnije u pregovorima s SDP-om: "Dala sam sve što imam da se to ostvari“

Reportera Dnevnika Nove TV zanimalo je i s kojim programom HDZ ide pred birače u Dalmaciji.

"Naš je program predstavljen na 20. općem saboru, sve projekte i programe za građane Hrvatske. U 10. jedinci projekti su već u tijeku", rekao je Branko Bačić i obećao da će do kraja 2028. završiti obilaznicu u Splitu.

Ivan Kaštelan ustvrdio je kako Dalmacija više nije utvrda HDZ-a  i pitao Bačića kako se spremaju, a Bačić smatra kako je HDZ "daleko najjača politička stranka" i dodaje kako SDP ne nudi ništa dobro narodu.

Pročitajte i ovo Predsjednik Republike Zoran Milanović - 2 Nova objava Predsjednik Milanović ponovno se oglasio: "Tko god nije vidio problem..."

Bačić kaže i da se u četvrtak kratko pozdravio s predsjednikom Zoranom Milanovićem koji planira u izbornu utakmicu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene